FotoLocaties.eu

Laatste locatie update :
Helshoven (Helsheaven) Borgloon
50.7916716, 5.2674769

Foto's Hai Thai Ancient house (gratis bi/bu)Hai Thai Ancient house (gratis bi/bu)

#122
Adres : 12.203534,109.043188

gratis binnenlocatie

Ca. 25 km. vanaf de boulevard van Nha Trang in SuoiTien Village, Dien Khanh District, Khanh Hoa Province, Vietnam.

Voor wie tijdens een vakantie in Vietnam in Nha Trang verblijft. Hai Thai Ancient house dateert uit de twintiger jaren van de vorige eeuw. Het bestaat uit een groot woonhuis en een aantal bijgebouwen. Tevens zijn er een paar grote vijvers en een zwembad. Het is gratis toegankelijk. Alleen voor het zwembad moet worden betaald maar het gebruik raad ik af. Er zijn meestal nauwelijks bezoekers, alleen wat personeel.

Je kunt zowel binnen als buiten fotograferen. Er staan veel oude gereedschappen, die voornamelijk met het verwerken van rijst te maken hebben. De manager is Mr. Binh, die helaas geen Engels spreekt. Op http://yasakasaigonnhatrang.com/tours/countryside-tour-to-discover-hai-thai-ancient-house zijn een aantal foto’s te zien.

Er staan een paar kleine huisjes op het terrein waarin overnacht kan worden. Prijzen daarvan zijn niet bekend, maar ongetwijfeld via bovenstaande website te verkrijgen.

Aan het begin van de toegangsweg naar het huis staat aan de rechterkant een leegstaande school. Het terrein wordt soms gebruikt voor opslag van stenen voor bouwprojecten in de buurt. Ik heb daar zelf nooit problemen ondervonden., de enkele keer dat er iemand is. Gewoon vriendelijk je camera laten zien en “OK?” vragen.

Locatieafmetingen
      Hoogte : 6,00 m